Cyber Tech forum


 
PortalHomeGalleryTražiLatest imagesRegistracijaLogin

Kako postati stalni saradnik našeg sajta

Predstavljanje našeg sajta


Dragi korisnici, imali ste mogućnost da vidite da je na našu web stranicu www.cyber-tech.bosnianforum.com ubačen portal.

Na Početnoj strani (Home Page) nalazi se pomenuti portal.
Na Portalu će biti objavljene najsvježije novosti iz svijeta Tehnologije. Imate mogućnost slanja vaših članaka isključivo o Tehnologiji.


SARADNICI

U predstavljanju našeg sajta, ukratko smo vas upoznali s temama o kojima ćemo pisati. Ukoliko volite da pišete, ukoliko ste talentovani i ukoliko mislite da se vaš način pisanja može uklopiti u priču Cyber Tech sajta, ne ustručavajte se, kontaktirajte nas. Pošaljite nam vaše članke na e-mail adresu:

podrska-cybertech@live.com

Sve što dobijemo od Vas, pažljivo i sa razumijevanjem ćemo pročitati i ukoliko vaš članak ima potencijal da se pridruži ostalim člancima, objavićemo ga. Vaše ime i prezime mora uvijek stajati na kraju članka (Primjer: Napisao: Maja Majic). Ako ste članak uzeli sa neke web stranice, link web stranice s koje je uzet članak takođe mora stajati na kraju članka. Tema o kojoj pišemo je isključivo Tehnologija.

Kakav članak treba da bude?

Osim što bi trebalo da se uklopi u ideju i teme našeg sajta, neophodno je da Vaš članak bude informativan, sadržajan, da sadrži tačne informacije i gramatički ispravan. Urednici imaju pravo da izmjene pojedine dijelove članka. Ukoliko imate interesantne reportaže, intervjue možete nam poslati na isti način.

Kako postati STALNI SARADNIK našeg sajta?

Ukoliko nam pošaljete više kvalitetnih članaka, imate želju da postanete STALNI SARADNIK našeg sajta, imate vlastiti sajt ili blog, automatski dobijate mjesto za vaš baner na našem sajtu, ali i mi dobijamo mjesto za naš baner na vašem sajtu radi što efikasnije promocije. I tako ćete postati STALNI SARADNIK našeg sajta.

Ako imate neka pitanja slobodno nas kontaktirajte na priloženi e-mail:
podrska-cybertech@live.com
Odgovoriti ćemo vam u najkraćem vremenskom roku.

Free forum | ©phpBB | Free forum support | Report an abuse | Latest discussions